KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Cahit Zarifoğlu İlkokulu

Ara

Türkiye´de artık öğretmen tedariki konusunda çok büyük bir problem yaşanmadığını ancak çeşitli düzenlemelerle bir optimizasyon ihtiyacının bulunduğunu belirten Selçuk, öğretmenlerin mali ve sosyal hakları üzerinde de önemli iyileştirmeler yapıldığını söyledi.

Ara

201.12.2018 TARİHİNDE YAPILACAK OLAN KİTAP OKUMA  VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI REHBERLİK ÖĞRETMENLERİMİZİN SEMİNERLERİNDEN DOLAYI 27.12.2018 TARİHİNE ERTELENMİŞTİR.

Ara

Halk eğitimden görevli Usta Öğretici tarafından okulumuzda GİYİM KURSU açılacaktır. Son başvuru tarihi 11.12.2018 tarihidir.

Başvurmak isteyen okul idaresinden bilgi alabilir...

BİLSEM BAŞVURULARININ 14 ARALIK A KADAR E OKULDAN YAPILMASI HUSUSUNDA

Ara

ÖĞRETMENLERİMİZ 14.12.2018 TARİHİNE KADAR E OKULDAN BİLSEM GÖZLEM FORMLARINI DOLDURMALARI GEREKMEKTEDİR

BİLSEM KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ

Ara

04.12.2018 SALI GÜNÜ SAAT 13:45 DE ÖĞRETMENLER TOPLANTISI YAPILACAKTIR. TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN EKSİKSİZ KATILMASI RİCA OLUNUR.

NURULLAH CAVLI

OKUL MÜDÜRÜ

Ara

Manevi Rehber/Danışman Nedir? Nasıl Olunur? Manevi Rehberlik Eğitmenliği Sertifika Programı Nedir?

Özellikle imam-hatip mezunu öğrenciler önlisans ve lisans ilahiyat mezunu gençlerimiz bu konuda bilgi sahibi olmak ve kamu kurum ve kuruluşlarına yapılacak olan istihdamlarda öncelik sahibi olmak istiyor.

Şimdilik Manevi Danışmanlar Diyanet personellerinden seçilsede , gelecek alımlarda bu alanlardan alım olacağı beklenmektedir.

MEHMET CANBOLAT/CAHİT ZARİFOĞLU İLKOKULU REHBERLİK ÖĞRETMENİ

Kas

DEĞERLİ VELİLERİMİZ HEP BİRLİKTE KİTAP OKUYORUZ.

DOĞAN CÜCELOĞLU´NUN "GELİŞTİREN ANNE-BABA" KİTABINI OKUYUP 20.12.2018 TARİHİNDE SAAT 10:00 DA REHBERLİK ÖĞRETMENLERİMİZ İLE BİRLİKTE OKULUMUZ TOPLANTI SALONUDNA DEĞERLENDİRMESİNİ YAPACAĞIZ. TÜM VELİLERİMİZİN OKUMASINI RİCA EDİYORUZ.

ETKİNLİĞE KATILMAK İSTEYEN VELİLERİMİZİN SINIF ÖĞRETMENLERİMİZE BİLGİ VERMESİ GEREKMEKTEDİR.

ETKİNLİĞE KATILAMASAK BİLE KİTABI OKUMASINIZI RİCA EDİYORUZ.

OKUL REHBERLİK SERVİSİ

Kas

AŞAĞIDAKİ VİDEOLARIN TÜM ÖĞRETMEN , VELİ ÖĞRENCİ, HİZMETLİ, KANTİN ÇALIŞANLARININ İZLEMESİ GEREKMEKTEDİR.

Kas

CUMHURİYETİMIZİN KURUCUSU MUSTAFA KEMAL ATATÜTK´ÜN 80. ÖLÜM YIL DÖNÜMÜ DOLAYISIYLA 10 KASIM ANMA PROGRAMI CUMARTESİ GÜNÜ YAPILACAKTIR. TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN VE ÖĞRETMENLERİMİZİN KATILMASI MECBURİDİR. CUMARTESİ SAAT 08:30 DA TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZ OKULDA HAZIR BULUNACAKTIR.

OKUL MÜDÜRÜ NURULLAH CAVLI

Kas

KAHRAMANMARAŞ BİLGİ İLE BULUŞUYOR PROJESİ KAPSAMINDA YAPILACAK OLAN KİTAP OKUMA YARIŞMASI İLKOKUL 2, 3 VE 4. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN OKUYACAĞI KİTAP LİSTESİ AŞAĞIDADIR. TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN BELİRTİLEN KİTAPLARI OKUMALARI GEREKMEKTEDİR.

İL BİRİNCİLERİ ÖDÜLLERİ DAHA SONRA AÇIKLANACAKTIR.

OKUL BİRİNCİSİ OLAN ÖĞRENCİLERİMİZE OKULUMUZ TARAFINDAN AYRICA ÖDÜL VERİLECEKTİR.

Kas

Öğretmenleriniz Mebbis üzerinden ÖZGEÇMİŞ HAZIRLAMA Modülünü kullanabilirler. Sistem aktif olmuştur.