Ara

Cahit Zarifoğlu İlkokulu olarak günlerdir yoğun saldırı altında ölüm kalım mücadelesi veren kardeş Filistin halkı için düzenlediğimiz yardım kampanyasına okulumuz velileri,öğrencileri ve öğretmenleri çok büyük destek verdiler.Düzenlenen yardım kampanyası sonucunda "otuz yedi bin yüz seksen beş tl " toplanmış olup toplanan yardım paraları Türkiye Diyanet Vakfına teslim edilerek, Filistin halkına gönderilmiştir. Yardım kampanyası başlatılmasına öncülük eden başta Din Kültürü öğretmenimiz Tuba Hoca olmak üzere tüm öğrenci,öğretmen ve velilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Ülkemizde her yıl 12-18 Aralık haftası Tutum ve Yatırım ve Türk Malları Haftası olarak kutlanmaktadır.Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftasında, Türk malının önemi vurgulanırken, üretim artırılmaya çalışılır. Ülkenin zengin kaynaklarından bahsedilir. Tasarruf yapmak, milli kaynaklarımızın daha verimli şekilde kullanılması, yerli fabrikalar kurulması, paranın dış ülkelere gitmesini önlemek, temel tüketim madde­lerini öz kaynaklardan karşılamak, ekonomimizi geliş­tirmek bu haftanın belli başlı amaçları içindedir. Cahit Zarifoğlu İlkokulu olarak bu haftanın anlam ve önemini öğrencilerimize kavratmak için sınıflarımızda çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Ara

İnsan hak ve hürriyetlerinin önemini anlatmak için 10 Aralık ile başlayan hafta ülkemizde ve bütün dünyada “İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası” olarak çeşitli etkinliklerle kutlanır.Cahit Zarifoğlu İlkokulu Demokrasi ve İnsan Hakları Kulübü öğretmenleri Elif Ateş ve Kemal Bayırlı öğretmenlerimizin koordinesinde 3.ve 4. Sınıf düzeyinde "İnsan Hakları ve Demokrasi" konulu afiş yarışması yapıldı.

Yarışma sonucunda

4/İ Sınıfından  Mehmet İlker Güneş ve Selinay Mislina Güneş 1.

3/ E Sınıfından Ökkeş Cuma Başkurt  2.

4/  A Sınıfından Elvin Berra Kutlu 3. olmuştur.

Dereceye giren öğrencilerimizi ve Sınıf öğretmenlerimiz Ali Yöntem, Argun Tolga Başkurt ve Nevin Bakar'ı tebrik ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda yapılan çeşitli etkinliklerle kutlandı.Öğretmenler günü vesilesiyle ilk hazırlanan programımız okulumuz toplantı salonunda gerçekleştirildi. Programda okulumuz öğretmenlerine çam sakızı çoban armağanı günün anısına hediyeler takdim edildi.Sabah programından sonra Cahit Zarifoğlu İlkokulunun eğitim neferleri yemek programında bir araya gelerek birlik beraberliklerini pekiştirdiler. Öğretmenler günü vesilesiyle son olarak okulumuz tören alanında öğrencilerimizce hazırlanan program icra edildi. Öğretmenler günü programlarının hazırlanmasında emekleri geçen İsmail Kazancı müdürümüze ,Ayfer Çekiç müdür yardımcımıza Rehber öğretmenlerimiz Ali Taş,Nesibe Nur Nacar , Din Kültürü öğretmenimiz Tuba Çiçek, Tören programından sorumlu Sınıf öğretmenlerimiz  Elif Ateş ve Nevin Bakar'a katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 85. ölüm yıldönümünde Sınıf öğretmenlerimiz Sevda Güzel, Hatun Başaran,Kadriye Çıbıkçı, Sami Aydın  ve öğrencileri tarafından hazırlanan 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı velilerimizin de katılımıyla  okulumuzda gerçekleştirildi. Atamızı sevgi, saygı,rahmet ve minnetle andık.