KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Cahit Zarifoğlu İlkokulu

Cahit Zarifoğlu İlkokulu

Necip Fazıl Mah. 12. Sokak No1 Tavşantepe İtfaiye Karşısı Kahramanmaraş/Merkez
Vizyon
BIZ ÖGRENCİLERİMİZİN, » Çok yönlü eleştirisel, yaratıcı, akılcı düşünebilen, teknolojinin getirdiklerinden yararlanırken çevrenin korunmasında duyarlı davranabilen, kendini gerçekleştirme amacını taşıyan bireyler olmasını, » Çağdaşlığı ve uygarlığı yakalamış, bilim ve teknolojiyi yaratmış, sağlıklı, mutlu, demokratik, Atatürk ilkelerine gönülden bağlı ve onu gösterdiği yolda ilerleyen bir toplumsal yapının itici gücü olmasını, » Uyguladığı Egitim-Ögretim faaliyetleriyle sürekli gelişen teknoloji ve imkânlarını en etkin şekilde kullanabilen, eğitim stratejisiyle basariyi kucaklayan dinamik bir okul ortamında yetişmesini İSTIYORUZ!
Misyon
Cahit Zarifoğlu OrtaOkulu olarak; Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak Onların bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili , becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, Öğrencilerimizi daha özgür sınıf ve daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek, Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetişmeleri için var gücümüzle çalışmak, Okulumuzun eğitim çalışmalarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek, Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, yöneticilerimizi ve velilerimizi 21.yüzyıla hazırlamak, Çağdaş uygarlık yolunda bilimi yol gösterici olarak görmek, Okulumuzda bir atılım , bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak,İçin VARIZ ve ÇALIŞMAKTAYIZ.
Öğretim Şekli :TAM GÜN
08:00/13:30
Doğal Gaz
ADSL (1 Mbit)
İNGİLİZCE
Pansiyon Bilgileri
YOK
Merkez Okul olduğu için ulaşım sıkıntısı olmamaktadır.
Necip Fazıl Mah. 12. Sokak No1 Tavşantepe İtfaiye Karşısı Kahramanmaraş/Merkez
Merkez