Cahit Zarifoğlu İlkokulu

Belgegeçer : 0
WEB http://czarifoglu.meb.k12.tr
Adres : Necip Fazıl Mah. 12. Sokak No1 Tavşantepe İtfaiye Karşısı Kahramanmaraş/Merkez
VİZYON : BIZ ÖGRENCİLERİMİZİN, » Çok yönlü eleştirisel, yaratıcı, akılcı düşünebilen, teknolojinin getirdiklerinden yararlanırken çevrenin korunmasında duyarlı davranabilen, kendini gerçekleştirme amacını taşıyan bireyler olmasını, » Çağdaşlığı ve uygarlığı yakalamış, bilim ve teknolojiyi yaratmış, sağlıklı, mutlu, demokratik, Atatürk ilkelerine gönülden bağlı ve onu gösterdiği yolda ilerleyen bir toplumsal yapının itici gücü olmasını, » Uyguladığı Egitim-Ögretim faaliyetleriyle sürekli gelişen teknoloji ve imkânlarını en etkin şekilde kullanabilen, eğitim stratejisiyle basariyi kucaklayan dinamik bir okul ortamında yetişmesini İSTIYORUZ!
MİSYON : Cahit Zarifoğlu OrtaOkulu olarak; Bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak Onların bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili , becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, Öğrencilerimizi daha özgür sınıf ve daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek, Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetişmeleri için var gücümüzle çalışmak, Okulumuzun eğitim çalışmalarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek, Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, yöneticilerimizi ve velilerimizi 21.yüzyıla hazırlamak, Çağdaş uygarlık yolunda bilimi yol gösterici olarak görmek, Okulumuzda bir atılım , bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak,İçin VARIZ ve ÇALIŞMAKTAYIZ.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen :
Resim Sınıfı :
Müzik Sınıfı :
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 1
Öğretim Şekli : İkili
Kantin: 0
Yemekhane : 0
Revir : 0
Saatler : 06:40 ve 17:30
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : Doğal Gaz
Pansiyon :
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Merkez Okul olduğu için ulaşım sıkıntısı olmamaktadır.
Yerleşim Yeri : Necip Fazıl Mah. 12. Sokak No1 Tavşantepe İtfaiye Karşısı Kahramanmaraş/Merkez
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Merkez
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :
Diğer Hususlar :