Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. Yıl Dönümünde Okulumuz Sınıf öğretmenleri Vesile Tunadağ,Meleknur Temel,Fatma Osanmaz ve öğrencileri tarafından hazırlanan programla şehitlerimizi saygıyla, minnetle andık.Programı hazırlayıp sunan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Din Kültürü öğretmeni Tuba Çiçek ve öğrencileri tarafından Okulumuzda On Bir Ayın Sultanı Ramazan Ayına farkındalık oluşturmak için  Ramazan Sokağı ve Ramazan  Köşesi yapıldı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabülünün 103.yılı ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü okulumuz Sınıf öğretmenleri Argun Tolga Başkurt,Serdar Çullu ve öğrencileri tarafından hazırlanan programla kutlandı.12 Mart İstiklal Marşının kabulü dolayısı ile okulumuzda düzenlenen İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışmasında  ve İstiklal Marşı Konulu Resim Yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize madalyaları takdim edildi.

İstiklal Marşı Güzel Okuma Yarışması Birincileri

1.Sınıflar 1-D Berat ÇOBANBEYLİ

2.Sınıflar 2-F İdris Ömer KILINÇ

3.Sınıflar 3-G Zeynep Betül AVŞAR

4.Sınıflar 4-G Hüma KİRKGEÇİT

Resim Yarışması Birincisi

4-G Sınıfından Seyit Talha Yanık olmuştur.

Mrt

Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçemiz 1.ve 2.Sınıf öğrencileri arasında düzenlenen İstiklal Marşımı Okuyorum yarışması yarı finallerinde okulumuz 2-İ Sınıfı  öğrencisi Hafsa Lina Gürle Final de yarışmaya hak kazanan ilk 5 öğrenci arasına girmiştir. Sınıf öğretmenimiz Serdar Çullu ve öğrencimizi tebrik eder  final turunda başarılar dileriz.

Mrt

Akıl ve Zeka Oyunları İlçe Turnuvası Özel Beyza Okulları salonunda yapılmıştır.Turnuva sonucunda okulumuzdan iki öğrencimiz birincilk elde etmiştir.Küre Oyununda Tahir Erdem Tekçe ,Pentego Oyununda Akif Emir Bilici birinci olmuşlardır. Öğrenclerimizi ve Sınıf Öğretmenimiz Fatma Osanmaz'ı kutlar İl Yarışmalarında başarılar dileriz.

Şbt

Deprem Şehitlerini Anma ve Kurtuluş Bayramı Etkinlikleri kapsamında okulumuz 4.Sınıf öğrencileri arası Bayrak yarışı düzenlendi.Bayrak Yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize madalyaları verildi.Yarışmada birinci olan öğrencilerimizi ve  Sınıf öğretmenlerimiz Fatma Özdemir ile Sevda Güzel'i tebrik ediyoruz.

Şbt

Okulumuzda 12-16 Şubat 2024 tarihilerinde  Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası düzenlenmiştir.Turnuva sonucu birinci olan öğrencilerimiz için madalya takdim töreni düzenlenmiştir. Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasının koordinatör öğretmenleri Serdar Çullu,Meleknur Temel ve Fatma Osanmaz' a teşekkür ederiz. Birinci olan öğrencilerimizi tebrik eder İlçe Yarışması Finallerinde başarılar dileriz.