Şbt

Okulumuz 2023/2024 Eğitim Öğretim yılı 2.Dönem Öğretmenler Kurulu toplantımızı 05.02.2024 Pazartesi günü okulumuz toplantı salonunda yaptık.Toplantıda 1.dönemin değerlendirilmesi ve 2.dönem eğitim öğretim faaliyetleri,sosyal kültürel faaliyetler planlandı. Okul Müdürümüz İsmail Kazancı 2023-2024 Eğitim Öğretim  yılı 2.döneminin öğrencilerimize,velilerimize ve öğretmenlerimiz için hayırlı ve başarılı geçmesini temenni etti.

Şbt

Ock

Milli Eğitim Bakanı Yusuf TEKİN tarafından 1 Kasım 2023 tarihinde tanıtımı yapılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" gereği Onikişubat İlçesindeki öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcı olan sözcüklerimizle buluşmasını, dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçıyla yapılan yarışmada başarılı olan öğrencilere ödülleri verildi.İlçe Yarışmasında okulumuzu temsil eden  Şevval Ecrin Yıldız ödülüne kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.Öğrencimizi ve Sınıf Öğretmenimiz Sami Aydın'ı tebrik ederiz.

Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün “Dilimizin Zenginliği Projesi Sözlük Yarışması İkokul kategorisinde ilçe yürütme komisyonu tarafından seçilen ilk 5 eser.

İLKOKUL KATEGORİSİ

1. Zeynep Zümra Yorulmaz –  Şehit Yusuf çavuş İlkokulu

2. Nazlı Pekin –  Yıldırım Bayazıt İlkokulu

3. Şevval Ecrin Yıldız –  Cahit Zarifoğlu İlkokulu

4. Reyhan Zeynep Ünal  – Ahmet Beyazıt İlkokulu

5 Yüksel Telbisoğlu –  Ömer Faruk Sayıl İlkokulu

Ock

Okulumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Servisi tarafından hazırlanan "SINIRLARIMI BİLİYORUM" Panosu okulumuz giriş katında Rehberlik Servisi Panosunda sergilenmektedir.

Ara

15 Temmuz 2016 günü darbe girişimiyle karşı karşıya kalan Türkiye, milleti ve devletiyle omuz omuza verdiği direniş ve mücadeleyle tüm dünyaya örnek teşkil etmiştir. Türk demokrasisini hedef alan bu hain girişim, Türk halkının demokrasiyi ve seçilmiş iradeyi korumak için gösterdiği destansı direnişle geri püskürtülmüştür. Okulumuz öğrencilerinin gözünden hazırlanan 15 Temmuz gazetemiz okulumuz panosunda ve okulumuz sitesinde yayınlanmıştır.

Ara

Değerli Ailelerimiz, Erken çocukluk eğitim kademesinde aile eğitimi ve katılımı süreçlerinin sistematik bir biçimde yürütülmesi, anne-babaların çocuk yetiştirme becerilerinin geliştirilmesi ve desteklenmesi için genel müdürlüğümüz tarafından “Aylık Aile Eğitim Bülteni” hazırlanmıştır. Aile üyelerine yönelik öğrenci psikolojisi, etkinlikler, eğitimler, öneriler ve daha fazlasını bulabileceğiniz bültenimizin faydalı olması dileğiyle... Prof. Dr. Zarife SEÇER Temel Eğitim Genel Müdürü

Ara

Cahit Zarifoğlu İlkokulu olarak Dünya Engeliler Günü Etkinlikleri kapsamında engelli bireylerimize yönelik bir farkındalık oluşturmak için Gelişen Özgür Çocuk Özel Eğitimi Kurumu öğrencileri ile okulumuz öğrencileri dostluk maçında bir araya geldiler.  Maç sonunda kazanan dostluk oldu.Maçın bitimi ile iki takım oyuncuları günün anısına pasta keserek dostluklarını pekiştirdiler.

Ara

Cahit Zarifoğlu İlkokulu olarak günlerdir yoğun saldırı altında ölüm kalım mücadelesi veren kardeş Filistin halkı için düzenlediğimiz yardım kampanyasına okulumuz velileri,öğrencileri ve öğretmenleri çok büyük destek verdiler.Düzenlenen yardım kampanyası sonucunda "otuz yedi bin yüz seksen beş tl " toplanmış olup toplanan yardım paraları Türkiye Diyanet Vakfına teslim edilerek, Filistin halkına gönderilmiştir. Yardım kampanyası başlatılmasına öncülük eden başta Din Kültürü öğretmenimiz Tuba Hoca olmak üzere tüm öğrenci,öğretmen ve velilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.