KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Cahit Zarifoğlu İlkokulu

Mrt

Akıl ve Zeka Oyunları İlçe Turnuvası Özel Beyza Okulları salonunda yapılmıştır.Turnuva sonucunda okulumuzdan iki öğrencimiz birincilk elde etmiştir.Küre Oyununda Tahir Erdem Tekçe ,Pentego Oyununda Akif Emir Bilici birinci olmuşlardır. Öğrenclerimizi ve Sınıf Öğretmenimiz Fatma Osanmaz'ı kutlar İl Yarışmalarında başarılar dileriz.

Şbt

Deprem Şehitlerini Anma ve Kurtuluş Bayramı Etkinlikleri kapsamında okulumuz 4.Sınıf öğrencileri arası Bayrak yarışı düzenlendi.Bayrak Yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize madalyaları verildi.Yarışmada birinci olan öğrencilerimizi ve  Sınıf öğretmenlerimiz Fatma Özdemir ile Sevda Güzel'i tebrik ediyoruz.

Şbt

Okulumuzda 12-16 Şubat 2024 tarihilerinde  Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası düzenlenmiştir.Turnuva sonucu birinci olan öğrencilerimiz için madalya takdim töreni düzenlenmiştir. Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasının koordinatör öğretmenleri Serdar Çullu,Meleknur Temel ve Fatma Osanmaz' a teşekkür ederiz. Birinci olan öğrencilerimizi tebrik eder İlçe Yarışması Finallerinde başarılar dileriz.

Şbt

Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 104.yılı okulumuz 3-D Sınıfı öğretmeni Fikret Koşargelir, 2-A Sınıfı Öğretmeni Perihan Yaşar ve öğrencileri tarafından hazırlanan programla kutlandı.

Şbt

Okulumuz 2023/2024 Eğitim Öğretim yılı 2.Dönem Öğretmenler Kurulu toplantımızı 05.02.2024 Pazartesi günü okulumuz toplantı salonunda yaptık.Toplantıda 1.dönemin değerlendirilmesi ve 2.dönem eğitim öğretim faaliyetleri,sosyal kültürel faaliyetler planlandı. Okul Müdürümüz İsmail Kazancı 2023-2024 Eğitim Öğretim  yılı 2.döneminin öğrencilerimize,velilerimize ve öğretmenlerimiz için hayırlı ve başarılı geçmesini temenni etti.

Ock

Milli Eğitim Bakanı Yusuf TEKİN tarafından 1 Kasım 2023 tarihinde tanıtımı yapılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" gereği Onikişubat İlçesindeki öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcı olan sözcüklerimizle buluşmasını, dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçıyla yapılan yarışmada başarılı olan öğrencilere ödülleri verildi.İlçe Yarışmasında okulumuzu temsil eden  Şevval Ecrin Yıldız ödülüne kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.Öğrencimizi ve Sınıf Öğretmenimiz Sami Aydın'ı tebrik ederiz.

Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün “Dilimizin Zenginliği Projesi Sözlük Yarışması İkokul kategorisinde ilçe yürütme komisyonu tarafından seçilen ilk 5 eser.

İLKOKUL KATEGORİSİ

1. Zeynep Zümra Yorulmaz –  Şehit Yusuf çavuş İlkokulu